Meer Informatie

We hebben een prachtig ontwerp, waarbij we een park gaan aanleggen met zes thematuinen.
Het park bestaat uit een gazon met een lint van wilde bloemen waar tussendoor een fijn wandelpad zich een weg slingert. In het park zorgen bomen voor natuurlijke schaduw. Er zijn meerdere terrasjes en zitjes verdeeld over de hele tuin. Langs het pad komt u zes thematuinen tegen, die we als de donaties het toelaten verder kunnen aankleden met bijpassende objecten (zoals een waterornament, kas, of windgong). Ook aan de (klein)kinderen hebben we gedacht, want hoe leuk is het om naar spelende kinderen te kijken. We vinden het belangrijk dat ook kinderen graag op bezoek komen en zich fijn vermaken. 

  • Vlindertuin: Deze tuin beplanten we met vaste planten afgewisseld met heesters en bomen die vlinders en andere fauna aantrekt.
  • Rozentuin: Deze tuin beplanten we met laagblijvende geurende rozen afgewisseld met klimrozen en bomen.
  • Boerderijtuin: Deze tuin beplanten we met borders met fruitbomen, kleinfruit en vaste planten. Ook komt er een wand vol met leifruit. Ook komt hier een kas te staan, waar we planten kunnen opkweken, maar waar bewoners tussen de seizoenen in lekker beschut kunnen zitten.
  • Beleeftuin voor kinderen: Deze tuin leggen we aan met wat wildere struinbeplanting met een wilgentenen hut afgewisseld met bomen. Ook zijn er wat natuurlijke objecten en een zandbak om in te spelen.
  • Bollentuin: Deze tuin voorzien we van een vaste plantenborder met een kleurrijke mix aan bollen, enkele heesters en bomen
  • Kruidentuin: Deze tuin beplanten we van een mix aan heerlijk geurende en kleurige kruiden langs het pad.

 


Plattegrond