succesvolle eerste plantdag

01-09-2021 | 11:19

In juli heeft een groep betrokken bewoners, medewerkers en vrijwilligers heel hard gewerkt om de eerste borders van de nieuwe tuin van De Honinghoeve te beplanten. Op aanwijzing van de hovenier en onder zijn toeziend oog hebben heel wat mensen de handen uit de mouwen gestoken. Compost scheppen en door de grond werken, aanharken, planten, vegen, voor iedereen die wilde was wel een klusje te doen. Het was een fantastische teamprestatie!  

 Als bedankje van één van de afdelingen voor het realiseren van deze fantastische tuin mocht clustermanager Toos Smulders nog een leuke tuinkabouter in ontvangst nemen. Hij houdt de boel wel voor ons in de gaten :-).

Door het 'groeizame weer' zijn de planten de afgelopen tijd goed aangeslagen. De komende weken hopen we een tweede plantdag te kunnen organiseren. In het najaar komen de struiken en bomen. Die kunnen niet in deze tijd van het jaar geplant worden. Verschillende grotere leveranciers ‘adopteren’ een deel van de tuin om die straks ook verder te kunnen beplanten en in te richten. Zo zal de tuin steeds wat verder groeien. #vangrijsnaargroen

Bekijk hier het filmpje van de eerste plantdag.

https://youtu.be/2iy2LK1V4CQ